Nouvelle Media is te zien op Rotterdam en Den Haag centraal station dankzij een samenwerking met Ngage Media.

Je hebt ze vast weleens gezien, de grote digitale videoschermen op straat, stations en in het ov. Ze vertonen reclame en steeds vaker is er ook plek voor cultureel beeld. Nouvelle Media is de beeldmaker van het culturele stadsnieuws en draait onder meer op het Rotterdam en Den Haag centraal station. Op geen ander punt in de stad komen er dagelijks zoveel mensen voorbij als op de grote treinstations. Duizenden mensen die komen en gaan, wachten op hun aansluiting, even een koffietje halen of simpelweg het station bewonderen. Die duizenden mensen zijn voortaan te bereiken met waanzinnige digitale commercials en daar helpen wij u graag bij.

Wie zijn wij? Nouvelle Media is een creatief digitaal productiebedrijf. Wij zijn beeldmakers voor de grote schermen in de publieke ruimte. Van stadsnieuws tot korte docu’s en commercials.

Nouvelle Media verzorgt onder andere Big City News, waarin we met actueel nieuws inwoners en bezoekers informeren over, betrekken bij en welkom heten in de stad. Ook creëren we trendy commercials voor organisaties en bedrijven.

Een scherm op uw event? Met onze grote mobiele schermen kunnen wij u overal van dienst zijn. We leveren een kant en klaar concept, regelen de techniek en maken oogstrelende content voor op de schermen.

Meer weten? Neem gerust contact op.