contact

missie: great in short stories

Creatief, no nonsense en gepassioneerd. Dat is Nouvelle. We komen snel tot de kern en werken dat met oog voor hoge kwaliteit en creativiteit uit. In deze tijd van snelle, digitale boodschappen geen overbodige luxe. We werken met de beste creatieven voor spannende content die blijft hangen op het netvlies. Daarom zijn we al jaren voorloper in visuele communicatie. Maar daar stopt onze expertise en ervaring niet. We kunnen ook hele complexe video platformen opzetten en beheren. Gericht op kwaliteit en continuïteit.

wie

Gijs Broos zakelijk directeur

Deze strateeg in de Rotterdamse stedelijke ontwikkeling, heeft meerdere innovatieve bedrijven opgezet en gerund. Specialist in media en ICT. Helpt tevens als strategisch consultant bedrijven, NGO’s en overheden in transitie.

Lenny Oosterwijk Art director / regisseur

Jarenlang art director van het tijdschrift Rails, de Rotterdamse Uitagenda, Container en City Media Rotterdam. Daarnaast fotografeert hij in opdracht van o.a. Vrij Nederland, de Volkskrant en diverse culturele instellingen. Hij werd dan ook in 2015 winnaar van de Zilveren Camera (portret).

Pieter Schol Art director / redacteur

Eminence grise in de wereld van tekst en beeld. Jarenlang prijswinnend art director van onder meer Esquire, Rails, BLVD, Dif en Vrij Nederland. Hij was ook één van de grondleggers van City Media Rotterdam, een vooruitstrevend digitaal platform.

Remon Claassen Editor / motion graphics designer

Veelzijdig, creatief en snel. Maakte honderden animaties en films voor verschillende opdrachtgevers. Behoorde tot de harde kern van City Media Rotterdam en heeft meer dan zijn sporen verdiend met het medium.

Rosa Hordijk Redacteur / Marketingcommunicatie

De spin in het web van social media. Contactpersoon pur sang. Een echte digital native: online, smart en engaging. Rosa heeft een lange ervaring met het produceren van off- en online media, audiovisuele en communicatie projecten.

Michael Barzilay Redacteur / regisseur

Razende reporter, taalvirtuoos, spitse interviewer, tovenaar met techniek: wat is Michael Barzilay eigenlijk niet. Onze wervelwind op de redactie met gouden sporen bij SBS, RTL, VPRO, Rijnmond, Dif, Goodies en City Media Rotterdam.

redactie

Nouvelle Media heeft de beschikking over een groot en kwalitatief hoogstaand netwerk van journalisten, redacteuren, eindredacteuren, fotografen, editors, filmers animatoren, illustrators, kunstenaars en producers. Onmisbaar voor de eigenheid van onze producties.

mail

[contact-form-7 id=”2228″ title=”Contactformulier nouvellemedia.nl”]