Contact Us

Gijs Broos
Gijs BroosZakelijk directeur
Deze strateeg in de Rotterdamse stedelijke ontwikkeling, heeft meerdere innovatieve bedrijven opgezet en gerund. Specialist in media en ICT. Helpt tevens als strategisch consultant bedrijven, NGO’s en overheden in transitie.
Lenny Oosterwijk
Lenny OosterwijkArt director / regisseur
Jarenlang art director van het tijdschrift Rails, de Rotterdamse Uitagenda, Container en City Media Rotterdam. Daarnaast fotografeert hij in opdracht van o.a. Vrij Nederland, de Volkskrant en diverse culturele instellingen. Hij werd dan ook in 2015 winnaar van de Zilveren Camera (portret).
Pieter Schol
Pieter ScholArt director / redacteur
Eminence grise in de wereld van tekst en beeld. Jarenlang prijswinnend art director van onder meer Esquire, Rails, BLVD, Dif en Vrij Nederland. Hij was ook één van de grondleggers van City Media Rotterdam, een vooruitstrevend digitaal platform.
Remon Claassen
Remon ClaassenEditor / motion graphics designer
Veelzijdig, creatief en snel. Maakte honderden animaties en films voor verschillende opdrachtgevers. Behoorde tot de harde kern van City Media Rotterdam en heeft meer dan zijn sporen verdiend met het medium.
Rosa Hordijk
Rosa HordijkRedacteur / Marketingcommunicatie
De spin in het web van social media. Contactpersoon pur sang. Een echte digital native: online, smart en engaging. Rosa heeft een lange ervaring met het produceren van off- en online media, audiovisuele en communicatie projecten.
Michael Barzilay
Michael BarzilayRedacteur / regisseur
Razende reporter, taalvirtuoos, spitse interviewer, tovenaar met techniek: wat is Michael Barzilay eigenlijk niet. Onze wervelwind op de redactie met gouden sporen bij SBS, RTL, VPRO, Rijnmond, Dif, Goodies en City Media Rotterdam.
Redactie
Redactie
Nouvelle Media heeft de beschikking over een groot en kwalitatief hoogstaand netwerk van journalisten, redacteuren, eindredacteuren, fotografen, editors, filmers animatoren, illustrators, kunstenaars en producers. Onmisbaar voor de eigenheid van onze producties.

Send us an email

Subscribe to our Newsletter